Skip to main content
  • 18.04.2011.

Ekskluzivno: donosimo video Martin Solveiga snimljen pred 80,000 posjetitelja

Izašli su prvi isječci sa snimanja video spota za novi single "Ready 2 Go" kojeg potpisuje Martin Solveig iz Francuske. Taj francuski elektronski pop glazbenik nema problema s tremom i nastupanjem pred ogromnim brojem posjetitelja, naprotiv on uživa pjevati i zabavljati se dok snima video spot.

Piše: 

Naslovna foto

Martin Solveig


Za prošli single "Hello" snimljen pred prepunim auditorijem pariškog teniskog centra Roland Garros odigrao je meč s Bob Sinclarom. Preko 35 miljuna ljudi vidjelo je video ekstravagancu koju je Martin Solveig pripremio zajedno sa svojom režiserskom ekipom u snimanju posljednjeg singla "Hello". Mjesto radnje bio je francuski teniski kamp Roland Garros u Parizu a inovativnoj i zanimljivoj priči pridružili su se Bob Sinclar i tenisač Novak Đoković.

"Ready 2 Go" video je sniman pred 80,000 posjetitelja, 29. ožujka na stadionu Saint Dennis u Parizu, i to u poluvremenu nogometne utakmice između Francuske i Hrvatske. U jednom trenutku na teren su izašle mažoretkinje Francuskog nogometnog saveza te Martin Solveig u nogometnom dresu koji je započeo s pjesmom i plesom. Trčao je, bacao se na pod, mahao navijačima a oni su mu uzvratili odličnom euforijom i koreografijom.
{youtube}H3p03NRYQTg{/youtube}

brejcha 2
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.