Skip to main content
  • alt
  • 28.02.2015.

Prvi Drum’n’Bass spektakl u Tuzli

Virneš li malo preko granice u grad soli i divnih otvorenih ljudi vidjet ćeš da se na klubski kalendar ugnijezdio novi fenomenalan party, prvi svoje vrste na ovim prostorima.

 
Baš večeras, kada sunce zađe 28. veljače, u Klubu Palma bubnjevi i bass oko desetke preuzimaju grad pod vještim rukama prvaka i autohtonih predstavnika samog začetka ovog elektroničkog žanra. Iz Velike Britanije dolaze predstavnici D’n’B scene Bad Company.

alt

 
Sam D’n’B rodio se upravo u glavama ekipe koja u pet zaustavlja svijet kako bi popila čaj i s vremenom je prerastao u kompleksnu poliritmičku formu sastavljenu ubrzavanjem breakbeata uz elemente reggaea i hip-hopa.
 
Tuzla svake godine grize elektroniku sve jače, koncerata je sve više, klubovi su sve puniji i ambiciozni kreativci iz Fa11out-a u suradnji s Different Styleom imaju svaku namjeru nastaviti raditi na daljnjem razvoju scene kvalitetnim sadržajima.

alt

 
Prvi puta na tlo BIH gazi i Legendarni producent i DJ Michael Wojcicki (Vegas) direktno iz VB, koji je odavna poznat kao sastavni dio producentskog sastava Bad Company gdje se uz njega nalaze još i Jason Maldini, Darren White (D Bridge) i Dan Stein (DJ Fresh).
 
Gospoda pod svojim zastavama furaju nekoliko solo projekata na renomiranim labelima poput Ram Recordings, Breakbeat Kaos, V-Recordings, Exit Records, Bad Taste Recordings, a svijet je podobro okrenuo uši prema njihovom zvuku nakon albuma ”Inside the Machine” i ”Book of the Bad’‘.

alt

 
2013. Bad Company se suvereno iznova vratio na scenu i BC recordings biva preimenovan u Bad Taste Recordings čije ime se u potpunosti, kao divan metaforički oksimoron, kosi sa stvarnim stanjem stvari. Uz ovu ekipu večeras se partyju kao domaćini pridružuju i Billain iz Sarajeva i već najavljeni tuzlani Fa11out.
 
Billain je iznenađenje mlađe generacije producenata koji se ove godine zahvaljujući svojoj inovativnosti našao u utrci za najboljeg drum’n’bass producenata za „Drum&BassArena Awards“ s time da ga je britanski časopis ” Knowledge Magazine” stavio na listu 10 najboljih d’n’b producenata.

alt

 
Tako da zgrabi večeras svoju, ekipu, potrpaj ih u auto i pravac Tuzle. Za one koji upadaju na ulazu upad je 10 BAM a za sve nas netuzlane ulaznice osigurajte na mail fa11outuzla@gmail.com ili viber broj: 0038761747046. Želimo vam fantastičnu subotu i ispraćaj veljače s praskom dragi naši.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2