Skip to main content
  • 26.06.2023.

Prvi Eclipse party uz techno ispod repetitora Hum u Sarajevu

Na valovima ljeta, uz bogat dnevno-noćni program i više od 12 sati glazbenog programa, techno majstori Alberto Ruiz i Vinicius Honorio predvode line-up na prvom događaju organizacije Eclipse koji će se održati 15.07. ispod repetitora na Humu u Sarajevu

Piše: 


Pored headlinera nastupat će lokalni DJ-evi

Ena Smajić je već duže vrijeme prisutna na regionalnoj sceni, te je poznata po svojim dinamičnim zvukom koii spaja različite žanrove elektronske muzike. Njena energija obećava da će zapaliti plesni podij. Armin Di High, sarajevski DJ, poznat je po energičnim nastupima i istančanom muzičkom ukusu. Vizualni ugođaj će upotpuniti VJ Dejan Tatić iz Novog Sada.

Hum je prepoznat kao fenomenalna lokacija za organiziranje muzičkog događaja. Cilj Eclipse organizacije je ujediniti lokalnu zajednicu entuzijasta elektronske muzike u Sarajevu i stvoriti prostor u kojem mogu zajedno dijeliti svoju strast prema ovoj glazbi. Bitno je istaknuti da kroz raznolik muzički i kulturni sadržaj Eclipse želi privući i zadržati mlade ljude.

Pripremite se za nezaboravnu noć pod mjesecom!

Osim toga, događaj će poslužiti kao prilika za promociju kulturnog identiteta i reputacije Sarajeva kao odredišta za kulturni turizam, a također će doprinijeti razvoju kreativnih industrija grada.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk