Skip to main content
  • 26.06.2023.

Hrvatski producenti Zarkoff i Man of Cloth su udružili snage za traku -Just ok-

Sa premijerom zajedničke trake, najavljuju izlazak novog EP-ja početkom srpnja

Piše: 

Hrvatski producenti Zarkoff i Man Of Cloth su udružili snage i objavili traku “Just OK” s kojom predstavljaju svoj novi zajednički projekt te najavljuju debitantski EP. Zarkoff i Man Of Cloth su već surađivali pod krinkom Lab Personnel, zagrebačke etikete i kolektiva, no ovog puta predstavljaju projekt Motion To Strike.


Foto Zrinka Jakovac

Motion To Strike je predstavljen s trakom “Just OK”, koja otkriva djeličak onoga što će EPInto Exile” koji izlazi početkom srpnja predstaviti. EP je inspiriran Zarkoffovim idejama koje su pretvorene u zadivljujuće EBM-techno trake iza kojih stoji Man Of Cloth. Trake su spoj snažne lirike, mračne metalik sintetičke tutnjave koje čine distopijski soundtrack za kraj dana. Zarkoff je u novom projektu preuzeo ulogu tekstopisca i pjevača, a za uzburkane, sintetičke, mračne zvukove zadužen je Man Of Cloth.

Za sami kraj o nadolazećem EP-ju duo kaže “To će biti zvuk privilegiranog cinizma koji hoda prema vješalima kasnog kapitalizma, radeći lagani đir. Čista radost.”

Suradnja hrvatskih producenata je peto izdanje na podetiketi Human Endeavoura zvanoj R$N, a kompletan EP ćemo imati priliku poslušati 5. srpnja.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2