Skip to main content
  • jamie jones
  • 5.12.2012.

Prvi EP novog Jamie Jonesovog labela

Ono što Jamie Jones obeća, on to i ostvari. Najavljeni podlabel Hot Creationsa koji će zadržati underground zvuk tamo gdje mu je i mjesto upravo je aktiviran i njegov prvi EP spreman je za isprobavanje na plesnom podiju.

Naslovna foto

jamie jones

Jučer mu je titulu najboljeg DJ-a prema RA za 2012. oduzeo Seth Troxler, no Jamie Jones ne brine za svoju bazu obožavatelja, jer je upravo zbog njih i pokrenuo novi label.

jamie jones dc10

Label  se zove Hottrax i sadrži prvi EP sastavljen od tri pjesme i prigodno nazvan „Changes“. Da podsjetimo, zbog velikog komercijalnog uspjeha koji je postigla stvar „Benediction" proizašla iz suradnje Jamie Jonesa, Lee Fossa, Ali Lovea i Luce Credovna, fanovi Hot Creationsa pobojali su se da će taj vodeći tech-house label postati prepristupačan većim masama, a jako dobro znamo kako su ljubitelji underground zvuka osjetljivi na komercijalizaciju.

{youtube}M0vABaTgg9E{/youtube}

No Jamie je odmah reagirao prema skepticima i obećao pokretanje novog, isključivo underground sublabela što je i ostvario. Na EP-u „Changes“ stoga možete i dalje nastaviti uživati u karakterističnom zvuku koji se kroz istoimeni singl namjerava manifestirati ovog ljeta na podijima diljem svijeta. Jednako će biti i s druge dvije pjesme, iznimno energičnu „Road To The Studio“ i neodljivo šarmantnu „No Rush“.

{youtube}1WFI91LtSFU{/youtube}

EP-u „Changes“ bit će objavljen 17.prosinca 2012. u vinilnom i 7. siječnja 2013. u digitalnom izdanju.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk