Skip to main content
  • tisno
  • 6.12.2012.

10 razloga zbog kojih treba posjetiti Hrvatsku

Mi znamo stotine razloga zbog kojih vrijedi posjetiti našu prekrasnu zemlju kad bi ju predstavljali strancima, no lijepo je ipak kad na svjetski glazbenim portalima ugledate takav naslov.

Naslovna foto

tisno

Toliko lijepo da smo naravno odlučili podjeliti to s vama. Stoney Roads, australski glazbeni portal koji piše o elektronskoj i dance glazbi na stranu stavlja klasične partijanerske ljetne destinacije poput Miamia, Ibize i Tailanda te svojim čitateljima preporučuje nešto svježe i prekrasno poput Hrvatske.

papaya2012

Našu obalu usporedili su s dijamantom te uputili partijanere da je 2013. pravo vrijeme za posjetiti našu zemlju dok su kako kažu u člnaku naše plaže još uvijek čiste, piće jeftino, a glazba nova i svježa.

U deset razloga naveli su i redom:
10. Yacht Week
9. Seasplash Festival
8.Ultra Music Festival
7. Plaže
6. Outlook Festival
5. Electric Elephant
4. Jeftino piće (priložili su sliku Karlovačkog piva)
3. Dimensions Festival
2. Europske djevojke (navode naše djevojke kao san svakog partijanera)
1. Hideout Festival

{youtube}0BKPUCxSQ1U{/youtube}

Kako se riječi hvale o Hrvatskoj kao idealnoj ljetnoj party destinaciji sve više šire svijetom, sljedeće ljeto bi trebali imati rekordnu sezonu i sve više Australaca. Cjelovite preporuke na portalu Stoney Roads pročitajte ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2