Skip to main content
  • 4.02.2014.

Prvo veliko gostovanje ove godine u Poshu

U petak 7. veljače Angel Dust vam s ponosom predstavlja prvo veliko gostovanje u ovoj godini.

Piše: 


Zabavljat će Vas najpoznatiji srpski DJ, Marko Nastić, koji je zaslužan za podizanje techno scene u svojoj zemlji još za vrijeme raspada bivše Jugoslavije.
 
No, Nastić nije ostao koncentriran samo na techno već je išao i korak dalje u svojem glazbenom opusu. U politički nestabilnoj Srbiji tijekom 90-ih godina prošloga stoljeća Marko Nastić je sa svojim  prijateljima počeo graditi jednu od najuzbudljivijih scena istočne Europe odupirući se politici kroz elektronsku glazbu i slavljenje života. DJ-ingom i glazbom se bavio još od tinejdžerskih dana kada je bio fasciniran sintisajzerima i ritam mašinama.

Nastić kao vođa ovog kolektiva je uskoro smirivanjem situacije na Balkanu postao najtraženiji umjetnik regionalne elektronske scene. Danas iza sebe ima mnoštvo nastupa po čitavom svijetu. Osim publike, Marka jednako voli i kritika, kao i kolege s elektronske scene. Bio je član slavne Recycled Loops etikete od Umeka i Kanzyania, te osnovao i vlastite izdavačke kuće od kojih se ističe Recon Warriors koja mu je bila odskočna daska na europskoj sceni. Marko je poslije radio na još mnogo etiketa i projekata, a trenutno priprema svoj prvi studijski album.

Lokalna podrška Teo Harouda i Zver.
Upad: 50 kn do ponoći, 70 kn poslije
Klub: Posh Fantasy Bar

{jcal_latest eventid=5449}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2