Skip to main content
  • 24.02.2023.

Psihodelični kaos u klubu Željezničar

Ove subote 25. veljače, Forestation se vraća na poprište kaosa koje se dogodilo prije par mjeseci – u Klub Željezničar

Piše: 

Psihodelični trance zvukovi još jednom će odzvanjati nedaleko od glavnog zagrebačkog kolodvora, a za njega će bit zadužena tri DJ-a i tri live acta.

Glavni gosti Forestation: Trainstation vol.2 su slovenski duo Fantazama iz Forestdelic institucije kojima će asistirati “lokalni šerifi” – Innoxia, Acies Noctis kao live actovi te Pila, 3lowbeat i Rudy s DJ setovima.

Fantazama je projekt dvoje glazbeno srodnih duša koji su 2019. objavili svoj prvi EP na Forestdelic etiketi. Od tog trenutka, njihovog glazbeno putovanje kreće, a u njemu se možemo pridružiti u njihovim setovima koji su ispunjeni sretnom psihodeličnom funky kombinacijom.

Vedran Šlezak poznatiji kao Innoxia je osječki zaljubljenik u psihodelični trance, koji partijanere u svojim setovima vodi na glazbeno putovanje kroz sve srodne podžanrove. Acies Noctis je psihodelični projekt iz Dalmacije iza kojeg stoji Aleksandar Bjelobrk za kojeg također ne postoje granice između psihodeličnih žanrova.

Pila je uključen u psytrance zajednicu od ranih 2000-ih, a nakon godina odlazaka na partyje, prebacuje se za pult te uključuje u organizaciju i promociju trance kulture. Bruno Aljinović poznatiji kao 3lowbeat je mladi hrvatski Dj koji je aktivan na psytrance sceni od 2010. Nedugo nakon toga hvata se DJ-inga, a uz glavni projekt, zajedno sa svojom curom ima i projekt Chillin’ Glow gdje sviraju chill-out, downtempo, breakbeat…Rudy je predstavnik Forestationa i Modulara te dolazi sa svojim soundsystemom.

Organizatori za kraj poručuju da se “sprema neviđena ludnica” te da će te s njima preživjeti noć.

Upad na vratima je10€.

FB EVENT: Forestation: Trainstation vol.2

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2