Skip to main content
  • 12.07.2017.

Puhanje prve svjećice u/na Pločniku!

Ako si klinac posljednjih desetljeća 20. st. šanse su da su te pločnici tvoga grada više manje odgojili, koliko god se majka trudila držati te podalje od njih. Pločnik nije hladni beton već mjesto susreta i kulturne razmjene na kojem se odvija alkemija ideja i povezanosti.


Jedan takav, na adresi Međimusrke 21, čini baš ovo i u četvrtak, 13. srpnja, zove sve one koji cijene ulicu, njene vještine, priče i kreativnosti na zajedničko slavlje i zahvalu za godinu dana druženja + kao bonus dobiješ, ne set noževa za odrezak i drugi super praško gratis, već čitav plan i program do kraja srpnja. Bio si do sada na slušaonicama, koncertima, partyjima promocijama, radionicama, rođendanima, imendanima. Rekli bismo vam i broj na koliko čega, no ne pamtimo po statistikama već po emocijama na prekrasnom mjestu gdje se križaju caffe bar, dućan ploča i klupski prostor.

Pa tako prva runda uključuje B-day feštu, s trubicama, tortom, konfetima… Nema ničega od toga ako si ne poneseš, samo stara atmosfera na raznježenoj glazbenoj podlozi dragosti osoblja kuće.

FB EVENT: Pločnik slavi prvi rođendan!

Dan nakon, 14. srpnja, vrijeme je da se stisneš uz nekoga tko ti pali sve motore unutra i ostaneš tako dugo, dugo... ili zgnječi nekoga sasvim novog, mi ne osuđujemo. Šesto izdanje "Stiskavca" po redu odvija se u plavoj laguni Klein, dok je glazbeni repertoar pod paskom Dannyja Blacka.

FB EVENT: Šesti Stiskavac u Pločniku – ljetno izdanje

Subota stiže, obilna i podatna, uz Volumen Slušaonu #3, gdje 15. srpnja još jedno postaje od bogova dubstepa posvećeni za najbolji tulum ikada. Predstavnici volumena s iskrom u oku su Sapleo, Inka i Pudlika koji svojom vještinom prebiranja pločama donose u/na Pločnik najbolje od bassa predani izgradnji domaće dubstep scene.

FB EVENT: Volumen Slušaona #3

27. srpnja vrijeme je za krvno srodstvo onih disko kuglom u alelima povezanih na "Disko brate, disko!" uz kustosiranje povratnika u Pločnik EfektaSelekta koji uz uber disko mikseve pažnju posvčuje i houseu, elektru i techno glazbi s primjesama disko i funk zvuka. Zadarski momak us slobodno vrijeme bavi se pisanjem o sebi u trećem licu i miksanjem elektroničkog.

FB EVENT: Disko brate, Disko!

Sobota, 29. srpnja, nastupa uz novi Mradar za jednu ljetnu promenadu seanse lagane 4×4 glazbe. Ništa što ti siluje uho, laganica za ispijanje piva u Klein podrumu, house, dub i techno, konzumirani orošeni i cool – baš onako kako bi trebali biti da se ne pretvoriš u ljetnu lokvicu sebe samoga na pločniku.

FB EVENT: Mradar u Pločniku

I za finale u ponedjeljak, 31. srpnja, slavimo i prvi rođendan prodavaonice ploča PDV gdje je fešta od 15 do 21 direktno u dućanu da bi se do 2 ujutro preselili u Klein. Imaš ljude, imaš popuste, imaš glazbenu podlogu izvođača koje objavljuju, prijatelja, suradnika i samog PDV teama. Idi pa vidi!

FB EVENT: Prvi rođendan dućana ploča PDV!
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk