Skip to main content
  • The Shapeshifters

“Pusher” od The Shapeshiftersa osvaja svijet

„Pusher“ je prvi single s drugog albuma od The Shapeshiftersa , koji nosi naziv „Do Not Disturb“, a signalizira veliki korak naprijed za njih. Sjajan elektronički groove ukomponiran zajedno s kvalitetno napisanom pjesmom i odličnom produkcijom pokazuje vrijednost ove pjesme. 

Piše: 

Naslovna foto

The Shapeshifters

Stoga ne treba čuditi što će i ovoga ljeta Shapeshiftersi biti jako traženi na plesnim podijima diljem Europe. Uz to plan je da konačno krenu i na veliku svjetsku turneju kao live band. Njihov novi član je Jenna G koja im se pridružila krajem 2006.g. Takav će nastup prvo odraditi na britanskom SW4 festivalu, inače eventu na kojem su prvi put zasvirali prije 4 godine te postali planetarno popularni.

Pusher je službeno izašao 2. srpnja a prije toga su pjesmu odlično ispromovirali svuda po svijetu. Osim radio i video verzije pjesme sada je službeno izašao i Extended te Nocturnal Mix pjesme. Remixe su radili Lifelike, Nic Fanciulli, DJ Chus & David Penn. Novi album dolazi na jesen. Shapeshiftersi će svoj DJ set odraditi na Zrču, 19. srpnja te na zatvaranju ljetne sezone kluba Hacienda u Vodicama – 31. kolovoza.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop