Skip to main content

Radio Roža slavi 100. Worries in the dance

Dvije su godine prošle od kada se eterom Radio Rože (u početku bijaše mixcloud) zaorio Worries in the dance radio show. Izdanja su se redala i redala, a sad je na redu nevjerojatna STOTKA!

Piše: 

U dosadašnjih 99 izdanja, Worries in the dance su predstavili skoro svakoga tko se bavi (ili se bar pokušao baviti) dubom, rootsom, pop reggaeom, nu-rootsom, rocksteadyjem, ska, dancehallom, jungleom, dubstepom…

100. izdanje će Worries in the dance slave sa stilom i donose ono najbolje od Rijeke (i Punta) što se tiče žanrova koje emisija pokriva. Dva dana odličnog programa, live na streamu Radio Rože, a drugi dan i uz stream na Facebook stranicama Rože.

Program kreće u četvrtak, 17.6. u 21h kada će se Worries in the dance susresti s Džunglom, radio emisijom prethodnicom koja je godinama hranila riječki eter dozom reggea. U studio u Palachu slijeće Primorski (nekadašnji urednik i voditelj Džungle) te će on i Mile kroz 2h programa unakrsnom selekcijom začiniti tradicionalnu reggae večer na Roži, onako kako je to nekad radila Džungla, a posljednje dvije godine rade Worries in the dance.

Drugi dan udara jako u nešto tvrđim stilovima. Dubstep, jungle, dub i reggae su zvukovi koji će okupirati eter, a za vrhunsku večer na valovima Rože i njenom facebooku pobrinut će se Rotten, E Moj Selasije i Mile (Ras Padsystema). Sve kreće već u 19 i traje dok se na TV-u ne izredaju svi dnevnici svih TV postaja.
 

Sve nove informacije, nagradne igre i ostalo vezano uz ovaj događaj pratite na facebook stranicama Radio Rože i na radio-roza.org

Worries in the dance se emitira na Radio Roži (radio-roza.org) svakog četvrtka od 21h, a osim na Roži, Worries in the dance možete pratiti i na RadiYo Active Zenica (https://activezenica.org/, subota 21h) i KLFM (https://klfm.org/, nedjelja, 23h). Nedavno je Worries in the dance krenuo s emitiranjem i na Radio Nuli (https://radionula.com/, prvi petak u mjesecu od 18h), ali u nešto drugačijem formatu jednosatnog sessiona (samo glazba).

Dan 1 (17.6.2021.)

21h

radio-roza.org

Worries in the dance meets Džungla

Selektiraju:

Primorski & Mile

 

Dan 2 (18.6.2021.)

19h

radio-roza.org & Radio Roža facebook

Rotten

E Moj Selasije

Ras Padsystema (Mile, Worries in the dance)

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop