Skip to main content
  • 14.06.2021.

Ukrajinska senzacija Artbat stižu na BSH Island festival

Na BSH Island početkom srpnja stiže dvojna manifestacija ARTBAT koju čine dva ukrajinska momka  – Artur & Batish.

Piše: 


Što vole? Vole svašta, no svijet očito voli i njih jer su se uspeli na vrh Beatportovih ljestvica melodičnog housea kao i svjetskih techno ljestvica posvuda. Ne prestaju fascinirati svijet izuzetnim izdanjima i setovima kao što je onaj za francuski Cercle u Rio De Janeiru.

 Prošlog petka službeno im je izašao remiks pjesme "What Else Is There?" od Royksoppa. Publika ih obožava zbog moćnog zvuka koji stvaraju i puštaju.

Njihove pjesme su stalno na vrhu top ljestvica jer imaju snažnu energiju i baš u tome leži ključ uspjeha. Izdanja im izlaze za renomirane etikete Diynamic, Suara, Parallel Records, Sincopat, 303Lovers

Domaćin četverodnevnom festivalu na Zrću je NOA Beach club. Festival uključuje i specijalni party Amnesia Fortress na paškoj tvrđavi Fortica iz 17. stoljeća dok će Kalypso poslužiti kao mjesto za službeni after toga eventa.

Ukucaj promo kod ENDORPHIN1 na Entrio i osiguraj sebi ili svojoj ekipi popuste za predstojeći BSH Island festival. Popust od 20% vrijedi za festivalske ulaznice, te je ograničen za najbržih 10 fanova.

U ArtBat stižu probrana imena svjetske elektroničke scene kao što su španjolski techno titan Paco Osuna, house hitmaker Dennis Cruz, legenda s Ibize – Ilario Alicante, zatim  Andrew Meller, Joseph Edmund, Mar- T, Ki Creighton, dok domaći line up čine Yakka, Pablo Panda, Full Ferry, Aldo Morro, Dea Tosh, Mony, DJ Organic.

Poslušajte neke od izdanja i remiksa dvojca Artbat.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2