Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Radios – ljubav prema elektroničkoj glazbi ispoljava kroz razne stvaralačke forme

Osječki DJ i producent koji trenutno živi u Zagrebu, elektroničku glazbu je počeo slušati sa 15 godina i od tada mu je ona postala i strast

Piše: 


Nakon nekoliko godina učenja i eksperimentiranja počinje producirati, a rezultat je prvi EP na Fraze Records Igora Miltona. Poslije se nižu izdanja na DeBuger recordsu, Cherry moon recordsu, NOT recordsu.

Prvi puta se pojavljuje na Beatportovim ljestvicama u svibnju 2021. godine sa svojom trakom "Endlless Path" koja je bila objavljena na Fraze recordsu. Ovim postignučem njegova ljubav i motivacija prema elektroničkoj glazbi još više raste te se okušava u DJ-ingu.

Puštao je u nekoliko klubova u Zagrebu i okolice te na svom putu upoznaje novu mladu organizaciju sa sjedištem u Zagrebu Underground d.o.o. koju vodi već svima dobro poznata Natali Volarević a.k.a Pusmus da bi potom dogurao i do rezidenta ovog kolektiva. Uz njihovu pomoć počinje usavršavati svoj stil miksanja, te otkriva nove podvrste techna koje počinju utjecati na njegovu produkciju koja postaje sve mračnija i agresivnija što možete i čuti u njegovom novom EP-u "Never Ending" koji je završio na 14. mjestu Beatportove Top 100 ljestvice Hard techno izdanja.

EP je izdan na belgijskom labelu Nachtkabarett Recordings

Ovim EP-em smatra kako je u potpunosti formirao svoj stil koji sadrži elemente acid, industrial i hard techna. Sigurno je da ćemo čuti još neke zanimljive uratke u budućnosti od ovog mladog talentiranog umjetnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radios (@radios_94)

sonus 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
sonus 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 2