Skip to main content
  • 24.10.2022.

Hard techno snage Phyter i Danitz spremaju Powercore Nightmare partije

U nadolazećim jesenskim i zimskim mjesecima hrvatski hard techno dvojac s Jadrana spremaju burovite noći

Piše: 


Relativno novi serijal hard techno partya u režiji Phytera (Powercore) i Danitza (Global Tribe Rec) zove se Powercore Nightmare.

Večeri su pokrenute u ožujku u riječkoj Crkvi te su se potom održave na boat partyima uz gostovanja Schiere, Celec, IKO, Danitz. Suradnja dvojice producenata iz Rijeke i Splita trebala bi rezultirati brojnim partijima diljem Hrvatske pa čak i šire, na kojima planiraju pozvati DJe sličnog usmjerenja kao i dati priliku novim mladim snagama hardijane.

Danitz je pokretač Global Tribea, a bilježi još mnoga izdanja na cijenjenim Hard techno labelima kao Dsr Digital, Wicked Waves, Cause Records, a nedavno je došao pod veću pozornost javnosti nakon što je njegova traka osvanula na kompilaciji brazilskog Pet Dua.

Phyter voli dosta eksperimentirati, a u njegovim Hardtechno trakama može se pronaći dosta elemenata Hardcorea, Acida, Psytrancea, Old Schoola Rave itd. Izdanja potpisuje za etikete kao sto su Dsr Digital, Wicked Waves, Finder Records, Sonaxx, a značajniji uspjeh mu je i pojavljivanje na kompilaciji perspektivnih riječkih autora Perspective.

Također suradnja Phytera i Danitza najavljuje i zajednički EP na etiketi Global Tribe početkom slijedeće godine.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2