Skip to main content
  • 17.02.2011.

Rasprodan prvi autobus za Sensation u Beogradu

Prije dvadesetak dana objavili smo detalje autobusnog aranžmana za Sensation u Beogradu.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation Beograd 2011

Još uvijek čekamo line-up za 21. svibnja u beogradskoj Areni ali to ne bi trebalo biti presudno za rasprodaju ovog eventa budući da Sensation nudi jedno potpuno novo i nezaboravno iskustvo uz ples, vizualni dojam i glazbu. Prema nekim informacijama u Beogradu bi trebali gostovati neki od slijedećih izvođača: Fedde Le Grand, Sander Van Doorn, Chuckie, Afrojack, Tocadisco.

U tri dana od puštanja u prodaju autobusnih aranžmana iz Zagreba prvi bus je rasprodan u rekordnom roku.

Klubska Scena i Extra Tours nude povoljno putovanje iz Zagreba i Siska po 799 kn, Sl. Broda 749 kn, te Osijeka 699 kn. U cijenu je uključena povratna autobusna karta, ulaznica za Sensation kao i putno osiguranje. Informacije dobijete na info@klubskascena.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript gdje se ujedno i šalju prijave. (Infoline: 0958750219)
{youtube}N8U2xo1WkXM{/youtube}

U međuvremenu vlasnik licence Sensation objavio je niz zanimljivosti iz drugih europskih prijestolnica koje rade isti događaj. Tako će ovaj događaj u bijelom po prvi put se organizirati u glavnom gradu Ukrajine – Kievu 8. svibnja te norveškom Oslu 16. travnja. Celebrate Life koji se održava u Belgiji 12. ožujka ugostit će Martin Solveiga, Laidback Lukea, Chuckiea, Joris Voorna. U Čileu 19.03. na Wicked Wonderlandu sviraju Fedde Le Grand, Sander Van Doorn i Tocadisco, a nedavno smo upoznati i s gostima na Ocean Whiteu u Norveškoj 16. travnja – Sander Van Doorn, Funkagenda, Avicii, Benny Benassi.

Sensation Amsterdam
Originalni Sensation White krenuo je prije 10 godina iz Amsterdama. Tamo se uvijek kreiraju nove teme i koncepti pa je za ovu godinu nova tema Innerspace. Amsterdam se odvija 2. srpnja.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk