Skip to main content
  • 18.02.2011.

Moby dovršio deseti studijski album

Prema izvješću koje smo primili deseti studijski album "Destroyed" kojeg potpisuje Moby bit će dostupan na CD-u, vinylu i u digitalnom formatu.

Piše: 

Naslovna foto

Moby

Čini se da je veći dio svog posljednjeg LP-a Moby napisao tijekom turneje, boraveći do kasnih noćnih sati u hotelskim sobama. Ovaj rad je opisao kao "soundtrack" noćnih ptica po gradovima i praznih ulica u 2 ujutro. Album izlazi u svibnju.

Cijeli rad je sam izproducirao i snimio dok mu je mixeve na analognoj opremi odradio Ken Thomas. Osim glazbe album nudi i multimediju. Tu prvenstveno mislimo na kolekciju fotografija na 128 strana. Fotografije potpisuje 55 svjetskih fotografa koji su Mobya slikavali tijekom karijere na različitim lokacijama u svijetu.
{youtube}afhHJelqC5M{/youtube}

Kako bi na pravi način prezentirao ovu knjižicu s fotografijama ista će se moći vidjeti na izložbi u New York-škoj, Clic galeriji od 12. svibnja do 26. lipnja. Za sve posjetitelje Moby će davati autograme i diskutirati o događajima gdje su slike i nastale.

Prva tri uratka s ovog albuma nalaze se na EP-u "Be The One" te ih možete poslušati ovdje. Moguće ih je i downloadati besplatno ako posjetite adresu www.moby.com , te ostavite svoju e-mail adresu.

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2