Skip to main content
  • 9.03.2012.

Raste strah zbog nestanka londonskog clubbera

Otac nestalog mladića, 29.-godišnjeg ravera Andrewa Cookea kaže da i četiri tjedna nakon što mu se sin nije vratio kući nakon Chingford squat partya, postoji mnogo indicija koje bi ga mogle dovesti do zaključka što mu se točno dogodilo.

Piše: 

Naslovna foto

Andy Cooke


Po party portalima u Velikoj Britaniji kružile su priče koje ukazuju da je Andrew možda izgubio pamćenje nakon nenamjernog uzimanja metaksetamina, nakon čega je njegov otac Grahame Cooke zatražio od policije da ispita tvrdnje onih clubbera koji su potakli tu raspravu.

"Problem je što ljudi koji su bili na tom partiju možda ne žele dati izjavu jer policija vodi cijeli slučaj, ali nemaju se čega bojati", istakao je za portal ThisIsLocalLondon.co.uk njegov otac. "Policija samo želi naći Andya", završio je.

Andyevi prijatelji otvorili su Facebook grupu odmah nakon njegova nestanka, na kojoj je napisano gdje je posljednji put uočen. "Posljednji put viđen je u nedjelju, 12. veljače između 15 i 16h na besplatnom skvot partiju", piše na Facebooku. Potraga se širi velikom brzinom ali ni do današnjeg dana nema rezultata od strane Andyevih prijatelja i policije. FB grupa ima 2500 prijatelja koji su dali potporu. Nažalost ne ide u prilog činjenica da u Velikoj Britaniji godišnje nestane 250,000 ljudi.

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2