Skip to main content
  • ruza
  • 8.03.2012.

Vikend posvećen ženama

Zašto bi samo jedan dan u godini nazivali danom žena, umjesto toga posvetimo cijeli vikend ženama.

Žene su nježne, lijepe i posebne, katkad su nesigurne, katkad samo uplašene, neke su čak i previše samouvjerene…u svakom slučaju zaslužuju da im umjesto jednog dana u godini posvetimo cijeli vikend. Tako će Jabbaton subotu posvetiti „ Danu debelih žena“ u Ksetu, a Tobogan će večeras kao poklon svim ženama nakon dvije godine ponovno zasvirati u VIP klubu.

{youtube}xoT9J_tpXRg{/youtube}

Boogaloo će u petak ugostiti electro industrial bend Nachtmahr koji po prvi puta gostuje na našem teritoriju, uz podršku domaćih snaga Florence Foster Fan Cluba, a u subotu pak slavni F. Scope slavi deset godina postojanja uz također premijerni nastup švedske zvijezde John Dählbacka, kojem će se na velikom flooru pridržiti Cet i Mr.DJ Dario, a na malom Ivica Petak i Toxic. Dalback je prije gaže u Boogaloou popričao s nama, a intervju možete pročitati ovdje.

{soundcloud}https://soundcloud.com/john-dahlback/podcast_006{/soundcloud}

Još jedno izdanje Rave'N'Rolla u Sirupu odplesat će se uz Lexisa iz Slovenije i rezidente programa, dok će za to vrijeme u zagrebačkom Mastersu gostovati Defex i Fonzy, a CFSN DJs u Lemonu. Publika željna kombinacije trancea i orijentalnih instrumenta zabaviti se može na Trance Tune One u Cranberry clubu uz Sunlaba, Gogo J. Readyja i Koorija.

Subota nudi pregršt gostovanja; pa će biti teško odabrati između spomenutog John Dählbacka u Boogaloou, Tim Parisa iz Francuske u sentimentalnom Sirupu i njegovog zemljaka Arno Costa u Shamballi te Nicky Romera koji gostuje u Aquariusu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/nickyromero/nicky-romero-februari-mix-2012{/soundcloud}

Paolo Barbato je u Umagu, Mijk Van Dijk u Splitu, a Sicko Disko i Marmat iz Mastersa sa sobom u riječki Tunel vode Defexa i Fonzy te Milu Hunda. U Rijeci se isti dan osim u Tunelu organizira i Životinjsko – Humanitarna Party Subota.

Sretan vikend žena svim pripadnicama ljepšeg spola i naravno svima koji su sretno otkrili ženu u sebi!

 

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju