Skip to main content
  • 6.11.2017.

Ravers Hits obitelj broji 500 000 članova

Iako brojka otkriva mladost, u svijetu interneta to djeluje drugačije, ali domaća stranica Raver Hits bliži se 6. godišnjici, a taman prije proslave stigli su brojke od 500 000 fanova.

Piše: 

Ostalo je svega par dana do 11.11. kada domaća facebook stranica Ravers Hits slavi svoji 6. rođendan. Bilo je to 11.11.2011. kada dragi rejveri još nisu ni znali kakav dragulj se pojavio na društvenoj mreći facebooka, koji je na pola puta do milijuna. Ne sumnjamo da će do tamo i stići, ali do danas su sakupili 500 000 istomišljenika, radoznalih rejvera, ljubitelja elektroničkih zvukova koji si sa njihovim objavama svakodnevno uljepšaju dan.

Nisu to oni to sve sami uspjeli, niti će zasluge sebi prepisati, jer VI fanovi ste zaslužni što vas je spojila jedna ljubav i što se osjetili zajedničko veselje koje je svakim danom sve brojnije i što se ova stranica pretvorila u veliku obitelj.

Bez predrasuda, na stranicu je dobrodošao svatko, a upravo tom brojnošću, samim pokretačima dajete još više energije da vas jače i bolje uveseljavaju.

Sreća je u malim stvarim, a vama je potrebna samo jedna slika ili video da vas nasmije. Ekipa Ravers Hitsa uvijek je tu za vas, sa smješkom na licu spremna da vam osunča raspoloženje, a možete sada i vi skoknuti na njihovu stranicu i pokazati im koliko su vam dragi. Plešite, skačite, pjevajte, vrištite, grlite se i volite, širite i drugima pozivitne vibracije i zapamtite, RAVE ON!

A evo što i sami kažu: "Mogu samo zahvalit svima koji nas podržavaju – također suradnicima – klubskoj – decode records – moondance festivalu – familly groves – The Clubber – I love Minimal, Only Rave, ONLY TECHNU"
 

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2