Skip to main content
  • 27.01.2011.

Razjedinjena elektronska scena najavljuje lude tulume u Miamiu

Vodeći bazenski kompleksi, hoteli, noćni klubovi i plažni objekti u Miamiu ove godine nešto kasnije objavljuju svoje programe.

Piše: 

Glavni problem je što se Winter Music Conference i Ultra Music Festival više ne poklapaju s terminima pa ostaje upitno kojem će se događaju glazbena industrija i publika više prikloniti. WMC se odvija od 8. do 12. ožujka, a UMF 25. do 27.03.

Jedno je sigurno – vlasnici objekata će zasigurno trljati ruke zarađenim novcima, hoteli proširiti popunjenost kapaciteta, WMC konferencija će konačno dobiti svoj puni sjaj budući da su zadnjih godina imali podređenu ulogu zbog UMF-a i silnih beach partija, a što će dobiti UMF ostaje za vidjeti. Festival je ovu godinu odlučio pojačati line-up te se proširiti na tri dana održavanja.

Timmy Regisfor već godinama organizira Shelter Party, i odlučio se to napraviti za vrijeme WMC-a (konferencije), točnije 9. ožujka u Shelborne Beach-u. Ova lokacija ugostiti će i Derrick Cartera koji promovira svoju novu Fabric kompilaciju. Dva dana poslije tu dolazi Dave Seaman iz Global Undergrounda, pa Oscar G. Najavljen je i label party Nervous Recordsa, a za 12. ožujka closing na čelu s Francoisom K.

Druga postava DJ-a pozvana je u Miami za vrijeme održavanja UMF-a (festivala), poput Victora Calderonea iz New Yorka koji nastupa 23. ožujka na istoj lokaciji (hotel Shelborne). Isti dan gostuje španjolski tech-houser Paco Osuna, a dan poslije back 2 back set pripremaju Luciano i Carl Craig. Večernji party na ovaj datum priprema ekipa Ovum Recordingsa na čelu s Josh Winkom.

Dave Seaman će dva puta u Miami, jer je i domaćin Hope & Therapy partija 25.03. s Nick Warren-om. 24 sata kasnije klupski brend Pacha ima svoj ritualni event, 26.03 je i Danny Tenaglia a 27. Sander Kleinenberg.

Organizatori Winter Music Conferencea objavili su nominirane za International Dance Music Awards. Možete im dati svoj glas klikom ovdje.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju