Skip to main content
  • 24.12.2010.

Regionalni Novogodišnji vodič Klubske Scene

Istražili smo kako će se partijaneri u bližoj regiji zabavljati na dočeku Nove godine. Pri tome smo proučavali klubove i koncertne dvorane u Sloveniji, Makedoniji i Srbiji.

Piše: 

 

O Novogodišnjim partijima u Crnoj Gori ni traga ni glasa. U BiH je poznat samo In.Ventura, novogodišnji festival uz Ivee u Domu mladih centar Skenderija. U Mostaru se prema nekim informacijama priprema zabava Beton Crewa s rezident DJ-ima. Čini se da HR klubovi prednjače po novogodišnjim gostovanjima, o čemu više riječi idućeg tjedna. U Makedoniji i Srbiji se N.Godina slavi dva puta, ova klasična po katoličkom kalendaru 31. prosinca, a njihova regularna je pravoslavna 13. siječnja.

31. prosinca u areni Boris Trajkovski glavnog grada Makedonije – Skopja, odvija se veliki party gdje gostuju LTJ Bukem feat. MC Conrad, Kiril Džajkovski i Gramophonedzie. To je MTV level up party koji zasjenjuje sva ostala događanja. Uz ulaznicu od 400 makedonskih dinara dobivate i poklon “ticket” za dan poslije u klubu Colosseum gdje nastupa Funkerman. Isplati se zar ne?

U Bitoli se nalazi Dom Mladih MKC, a tamo će publika uživati u psihodeličnom tranceu Bushava Azbuke i još desetak izvođača. Nečemo zaboraviti spomenuti ni to da ostali klubovi priređuju dočeke uz lokalne glazbenike.

U Srbiji smo od dvadesetak lokalnih partija po Subotici, Novom Sadu ili Beogradu naišli na samo jedan zvučniji i to u klubu Plastic (BG) gdje svira Princess Superstar iz Amerike.

U Sloveniji kolo vodi Ambasada Gavioli uz vrlo moćan line-up kojeg potpisuje Umek, Beltek, Ian F., Veztax, praktički vodeći SLO DJ-i. Nažalost nema Kanzyania. Mediapark u Ljubljani priređuje zabavu uz Sharkastique DJs: Shark, Jaka, Sylvain.

Nadamo se da smo ovim kratkim ali slatkim pregledom rješili Vaše nedoumice. Bilo kako bilo želimo Vam dobru zabavu gdje god odaberete dočekati 2011.g.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk