Skip to main content
  • Trax On Da Rocks
  • 4.11.2012.

Reizdanje klasika lika iz Daft Punka

Thomas Bangalter jedan je od dvojice iz megapopularnog, kultnog Daft Punka i vlasnik etikete Roule, koja ovih dana reizdaje njegov hit klasik EP iz 1995. godine Trax On Da Rocks preko Phonique Records.

Piše: 

Naslovna foto

Trax On Da Rocks

Jeste li znali da je Bangalter bio jedan od članova Stardust-a, tria zaslužnog za megapopularan, i prema mnogima revolucionaran hit iz 1998. godine Music Sounds Better With You?

Trax On Da Rocks je izašao 1995. godine, znači nešto ranije, a smatraju ga onim najboljim od Bangaltera, 5 stvari koje su za dancefloor u bilo kojem trenutku, od electro disca, preko breakbeata do techna. "5 tracks of brilliance that still stand the test of time!", poručuju iz Phonique Records. Trax On Da Rocks Vol. 2 uslijedo je 1998. godine, no još se zasad ne zna hoće li i to doživjeti reizdanje.
{youtube}c9nSn78OCQc{/youtube}

Tracklist:
On Da Rocks
Roulé Boulé
What To Do
Outrun
Ventura

Što se tiče Daft Punka, pričalo se da su snimali nešto s Moroderom, pa još čekamo rezultate toga, jer njihovo zadnje izdanje bilo je prije 2 godine, i to soundtrack za film Tron: Legacy, a Bangalter je radio i muziku za 'surf noir' First Point, nedavni kratki film s Lindsay Lohan.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop