Skip to main content

Remixirajte dvojac Secret Cinema i osvojite vrijedne nagrade

FOEM organizacija je poznata po natječajima za remixe u svijetu i sada nam šalju informacije o pokretanju novog natječaja na kojem mogu sudjelovati svi ljudi s planeta Zemlja, a remixiraju se uratci poznatih svjetskih glazbenika. Ove godine s njima će raditi poznati nizozemski dvojac Secret Cinema i Them Records. Them je novi label pokrenut od strane Secret Cinema aka Jeroen Verheija i Michel De Heya.

Piše: 

Fokusira se ka technu, houseu, electru, minimalu, tranceu, hardcoreu i  experimentalnoj glazbi. Ovaj label ima jednostavan slogan „Music by people for people“ a organizacija Foem ima svoj „Free Music For Free People!“ što će u duetu zajednički jako dobro promovirati njihovu glazbu. Spoj ove dvije organizacije dati će nove i zanimljive produkcijske ideje u svijetu undergrounda. Već su dogovoreni i prvi projekti. Remixirati će se do sada neobjavljena stvar „Waterguy“ i jedna iz 1993. „Meng`s Theme“.

Ako imate kakvih ideja za remixiranje ovih produkcija slobodno se o natječaju informirajte na ovoj adresi. Pobjednik natječaja dobiva paket sofvera Steinberg i Fruity Loops, paket vinyla iz Them Recordsa. Natječaj je započeo 1. ožujka i traje do 31. svibnja.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2