Skip to main content
  • 14.03.2007.

Splitska Obojena svjetlost u ritmu elektroničke glazbe

Ove subote splitski klub „Obojena svjetlost“ predstavlja party program uz prvo hrvatsko gostovanje DJ Corriea iz Argentine. Rođeni Talijan, već nakon niza nastupa u svojoj zemlji, selidbom u London 1986. pronalazi mjesto na techno i house sceni. Početkom 90-tih se pridružuje Sunrise Crew i svira na velikim partijima te dobiva rezidenciju u klubu Labyrinth, gdje potvrđuje talent.

Piše: 

Tih godina izgrađuje DJ reputaciju svirajući u svim poznatim svjetskim klubovima poput kultnog berlinskog Tresora i E-Werka, Twila u New Yorku, Roxy (Prag), londonskih The End, Heaven, Fabric, Guverment (Toronto) itd. Svoju prvu produkciju izdaje 1994, te uratke za No easy love records i za legendarni Zoom records. Tu pribrajamo brojne miksane CD te remikse.

1998. se pridružuje TAG records crewu i fokusira svoj rad na brojne nastupe i produkciju, a prošle godine pokreće svoj vlastiti label Eat More Beef. Upravo je to i label na kojem svoje prvo izdanje ima i splitski DJ dvojac Pille i Lushi koji će na ovom partiju odraditi warm up, predstavljajući vlastiti label Acilectro. Zanimljivost partija je i javno snimanje s tri kamere a DVD i CD mix partija biti ce dostupan narudžbom na 099/2177601 – Aquarius Komiza Crew. Ulaznica na party je 55 kn.

Napisao: Pero V.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk