Skip to main content
  • 8.12.2014.

Respektabilna imena scene pišu za Klubsku scenu

Pred ove blagdane uvodimo nove kvalitetne i stručne sadržaje na stranici, u suradnji sa respektabilnim domaćim i regionalnim umjetnicima.

Piše: 


Imat ćete priliku čitati stručne komentare i osvrte aktivnih sudionika nositelja scene o opremi za producente i DJ-e, te softveru, zatim starim dobrim old school klasicima, novim produkcijama ili remixima.

Vi ne morate ništa pitati već će vam stručni info o opremi za producente i DJ-e davati naš Active Line Six. Budući koautor će u rubrici tech imati svoj kutak i njegovim riječima: „Vesele i maštovite recenzije by me razne studio i dj opreme ćete moći čitati jednom mjesečno na najboljem hr. portalu Klubska Scena / Clubbing Scene".

Active Line Six je momak koji se kao klinac skompao s Kikijem i Frajmanom i počeo od njih učiti. Kako su se iz Aquariusa prebacili u Kulušić, tadašnji šesnaestogodišnjak se šuljao iz kuće i s 17 postao najmlađi rezident ikada. Od ovih prvih partija sada broji već 20 ljeta i 2010. se ubacio u produkciju i naučio sve što se naučiti dalo o studijskoj opremi što će sada prenijeti i vama. Njegov najveći uspjeh u produkciji je traka na EP-u "Formula 3" na Dubfireovu labelu SCI+TEC. U zlatnoj sredini EP-ja nalazi se "Roller Coaster" našeg Active Line Sixa, koja pak sukladno naslovu nudi vožnju krcatu kotrljajućim basom i opakim grooveom.

Je li to sve Sceno? Ahhh, nikako. Pred ove blagdane uvodimo još jedan novi đir naziva traka/produkcija dana. Domaći i regionalni jahači pulteva i producenti svojim sakupljenim kumulativnim iskustvom i istančanim nosom za kvalitetu birat će za vas inspirativne trake koje ih nadahnjuju i popratiti to pričom zašto im je ona važna, tko stoji u njenoj pozadini, kako se zatekla u njihovim setovima, što budi u njima.

Upoznat ćemo vas također sa cijelom lepezom umjetnika i producenata. Neke možda već volite, a neke ćete tek zavoljeti jer smatramo da je važno dati mladim kvalitetnim ljudima priliku za početak. Prvi u nadolazećem tjednu u bazen trake dana naglavce skaču Sergej Snooze i Damir Ludvig. Dok ne krenu novi sadržaji pročitajte našu kolumnu koju su radili Ivan Komlinović, Sergej i Ajnspric. Mnogo, mnogo lijepog je još na horizontu dragi naši. Najbolje tek dolazi!

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop