Skip to main content
  • 25.07.2018.

Revelin Clubbing uz londonski dvojac Pink Panda

Kada žive arogantno drsko pređu 30, kada grad isije i ispije sve ono što je dobro i divno na ovome svijetu iz tebe silovanjem Celzijusima, ti se fino spakiraj, pokaži mu jedan ekspresivni prst i put juga.

Piše: 


Reci dobroj vili godišnjeg da je vrijeme da te posjeti i trk do južnog bisera Jadrana. Tamo u Dubrovniku stoji jedna tvrđa. Prije 500 godina izgrađena, danas u njenom kamenom ždrijelu ječi glazba, a njena funkcija odvajanja mutirala je u inkluziju floora.

Pa pleše li ti se 27. srpnja na novom izdanju Revelin Clubbinga u Dubrovniku dobra ideja bi bila ponijeti i nešto eukaliptusa jer je vrijeme za pande. Umjesto ružičastog slona tabua u prostoriji, panda je sasvim nezainteresirana za tvoje tajne, žvače sporo, voli fjaku i  vjeruje u chill… i u ovom slučaju elektroniku. Pink Panda – rođeni Londončani tako stižu sa svojim pozitivnim tropima obojenim vibracijama koje ih 2 puta vode na 1. mjesto Billboarda, i smještaju im trake na masivne labele kao što su Spinnin' Records, Armada Records, CR2 Records, RCA Records. Momci ujedno redovno nalaze dom u setovima kreme lineupa – Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell and David Guetta…

Kao podrška umaskiranim panda glavama zidovima odzvanjaju i MIke & Me kao i elektrificirajuća ti stalna postava institucije Revelina DANCElectricPHILIPE. Nazvan kulturnim klubom s razlogom, Revelin drži svoj status ne prepuštajući slučaju ni vizualne gušte pa su za očne užitke vizuala i svjetlosnog dizajna kao i obično odgovorni PhiberOptic i VJ Rook, dok si upade u džep u pretprodaji trpaš za 50 novaca, a osjeti se slobodnima upecati ih baš ovdje i enjoy! Znoj, suze ili more – sol liječi sve!

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2