Skip to main content
  • 27.11.2023.

Rezime vikenda: Adriatique, Disguised, Ferry Corsten, Fernanda Martins…

Posljednji vikend mjeseca studenog nam je pružio užarene elektroničke ritmove, a kako se plesalo u Hrvatskoj i regiji provjeravamo u nastavku

Piše: 


Ferry Corsten je proteklog vikenda premijerno stigao u zagrebački Boogaloo. Uz legendu trance zvuka za pultom su se još našli Damien i Shipe b2b Neroa.

https://www.instagram.com/p/C0H6Nd6s_af/

Techno duo Disguised su premijerno stili na Hush party koji je još okupio i Insolate te El Commanda u zagrebačkom Petom Kupeu.

https://www.instagram.com/p/C0EwPBXsUeI/

 

Proteklog vikenda, u Zagrebu su Obsession Rave i Underground d.o.o. udružili snage te zaronili u Podmornicu “Penetrator” M5-75 s A.R.T.-om, Matanom, Pusmus, Yozom i Yvonne.

https://www.instagram.com/p/C0H28JfLvYS/

 

U zagrebačkom Klubu Željezničar, SmoTek Crew je ugostio Suburbassa, uz kojeg su još svirali TekThrower, Shi:ki, Orah b2b Fr3nki i JegaBiga.

https://www.instagram.com/p/C0HkyMOtyDa/

 

Riječka Crkva nastavlja sa svojom jubilarnom desetom sezonom u kojoj ugošćuju internacionalne goste, a za pultom se proteklog vikenda se našla Fernanda Martins koju su dočekali Tech Rule, Eneix i Pusmus.

https://www.instagram.com/p/C0GmKF4tUlh/?img_index=1


U Beogradu, party serijal Topljenje je preuzeo Hangar u kojem su ugostili Adriatique. Uz švicarski duo, svoje melodične ritmove su zavrtjeli Dakissa, Inner Sense i Pasha Dumlupinar.

https://www.instagram.com/p/C0FwK5QoqPF/

 

Lovefest se vratio još jednom u Beograd, ovog puta s Raw partyem kojeg je predvodio Klangkuenstler, a svirali su još Lag, Katalina, Muhi, Luka Jukić, Micy.Vid x Ivv.

https://www.instagram.com/p/C0DK83QIMtj/

 

S Korčule do Beograda je doplovio Markaya koji je svirao u potpalublju kluba 20/44 uz Stankoffa i Stellarcompanion.

https://www.instagram.com/p/C0HNhbJM0I3/

sonus 2
paul 2 mobile
Kao entuzijastični obožavatelji Printworksa, autori ovog videa bili su apsolutno oduševljeni kada im je omogućen ekskluzivan prvi pogled na londonski Drumsheds
sonus 1
Kao entuzijastični obožavatelji Printworksa, autori ovog videa bili su apsolutno oduševljeni kada im je omogućen ekskluzivan prvi pogled na londonski Drumsheds