Skip to main content
  • 6.11.2023.

Rezime vikenda: Denis Horvat, Morcheeba, Music Reactions Indoor Rave…

Nakon neradne srijede i izlaska u utorak na najstrašnijoj noći u godini, nije trebalo dugo čekati do vikenda i novih prilika za kvalitetan program

Piše: 


Prvi vikend studenog je iza nas, a u nastavku provjerite kako se plesalo duž Hrvatske i regije.


Foto Goran Telak

Morcheeba su se u subotu vratili u Zagreb za svoj deseti, ujedno i najveći samostalni koncert. Britanski bend je predstavio svoj novi album te napravio presjek diskografije u Boćarskom domu, a članovi benda su pozvali i hrvatsku kantautoricu Irenu Žilić da s njim otpjeva nekoliko pjesama.

https://www.instagram.com/p/CzTKfG6tuC0/?img_index=1

 

Subotu u zagrebačkom Petom Kupeu je obilježio One Drop Music party koji je doveo danskog DJ-a hrvatskih korijena Denisa Horvata, talijanski duo Glowal te njemački DJ-icu Aliciju Hahn.

https://www.instagram.com/p/CzR3R4bhmeN/

 

Slovenski DJ i producent, Stanny Abram gostovao je u petak u Depo klubu. Podršku slovenskom DJ-u za pultom su dali Fabian Jakopetz te Fixsell.

https://www.instagram.com/p/CzS93YXsxfz/?hl=hr

 

Osječki klub EXIT  u subotu je ugostio prvu Stereo Lab večer sezone koja je pripremila zaštitne bass house, tech house, bassline i ostale groove podžanrove. Prvi gost sezone je bio srpski DJ Jim Naposhto, koji je odsvirao uz domaćine Minimalista i Semitonea.

https://www.instagram.com/p/CzQraQPiD3D/

 

Beogradski klub Kult u petak je pripremio večer s lokalnim snagama – Vahicabi, Pao Pausto & Fikol i Tihana.

https://www.instagram.com/p/CzRXPPLtTRx/

 

Music Reactions se s još jednim Indoor Raveom vratio u beogradski Hangar, a u ovom “novembarskom” izdanju zasvirali su blk., BIIA, Muhi, Vrag.

https://www.instagram.com/p/CzRhUvQo_VY/

 

U novosadskom klubu Tunnel u petak je trebao gostovati Valentino Kanzyani, koji je zbog temperature otkazao nastup, ali su zato njegovu ulogu preuzeli Runy, Branko Vuković i Petar P.

https://www.instagram.com/p/CzRAEvNo4f3/?img_index=1

 

U sarajevskom Silver & Smoke klubu, protekle subote je na rasporedu bio “Halloween party” uz španjolskog DJ-a Jamiea Soeira.

https://www.instagram.com/p/CzQquHjxcng/?img_index=5

 

sea star desk
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju