Skip to main content
  • 7.11.2023.

Rave or Die kolektiv priprema plesnjak uz DJ Jocka u -tajnom etno selu- u Zadru

Zadarski kolektiv je među nominiranima za nadolazeće, sedmo izdanje nagrade Ambasador

Piše: 


U subotu 11. studenog, Rave or Die kolektiv se prvi put od svojih početaka vraća u Zadar i to za ples među maslinama u pravom dalmatinskom i mediteranskom okruženju. Glavni gost u plesu među maslinama je DJ Jock, uz kojeg će se za pultom još naći Krešo Leboš, Josip Milković i Robertescu.

Višestruko nagrađivani DJ Jock još od svoje sedamnaeste godine plijeni pažnju umijećem za pultom, a s osamnaest godina potpisuje svoje prvo izdanje. Prve ozbiljnije glazbene korake splitski as stvara pod okriljem Cristiana Varele 2012., dok ga Carl Cox još 2015. apostrofira kao zanimljivog producenta zvjezdane budućnosti.

Iza DJ Jocka je još jedna velika i uspješna godina, a zaključit ju može s još jednom nagradom Ambasador za koju je nominiran u kategoriji “DJ godine” sa svojim b2b partnerom Shipom.

Uz dalmatinsku zvijezdu, za pultom će se još naći DJ i pokretač zagrebačkog Sound Factoryja – Krešo Leboš, iskusni zadarski DJ koji je ove godine proslavio 20 godina za pultom Josip Milković te mlada zadarska snaga koja vrti samo vinyle Robertescu.

Plesnjak u masliniku će se održati u etno selu/izletištu na ulazu u Zadar na adresi Ulica kod Frane. Zanimljivi ambijent će biti obogaćen i s vrhunskim soundom i rasvjetom, a osim glavnog floora u zatvorenom, partijaneri će se moći opuštati i u vrtu.

Ulaznice će biti dostupne jedino na ulazu, a upad iznosi 15 €.

FB EVENT: RAVE OR DIE – SECRET VILLAGE

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk