Skip to main content
  • 16.10.2023.

Rezime vikenda: Reunion festival, Bambounou, Steve Rachmad, Paolo Barbato…

Drugi vikend listopada je donio bogati elektronički program diljem Hrvatske i regije, provjerite odakle sve donosimo video snimke

Piše: 


Vikend u Zagrebu donio je novo izdanje The Best Reunion Festivala, koji je kao i prošle godine u kultnom zagrebačkom klubu okupio četiri legendarne klupske večeri na jedno mjesto – Kraljevstvo, Body & Soul, Perfection i Astralis.

Ovog puta za pultom se našlo 10 rezidenata iz zlatnog doba, a svirali su redom Frx b2b Grade, Cet, Mr. DJ Dario, Petar Dundov, Damir Ludvig, Go Cut, Active Line Six, Toxic b2b Alen.

https://www.facebook.com/damir.cuculic/videos/642583437753050

 

Zagrebački Masters je u petak ugostio Deep ‘n’ Delicious ekipu, dok je u subotu na repetoaru bio Staple Event koji je ugostio Daniela Meistera iz Mađarske.

https://www.instagram.com/p/CybK5_gM8j5/?hl=hr

 

Split je prošlog vikenda postao bogatiji za novi klub. Na plaži Bačvice se otvorio klub Otium, a njegov prvi elektronički program je bio zakazan za subotu, kada je u goste iz Amsterdama stigao Steve Rachmad uz kojeg je zasvirao i domaćin Miro.

https://www.instagram.com/p/CyZoWGjq7SI/?hl=hr

 

Svoja vrata početkom listopada je otvorila i splitska Kocka, a u subotu je program preuzela večer PULP. Prvi ovosezonski gost PULP-a je bio francuski DJ i producent Bambounou.

https://www.instagram.com/p/CyY2irhtvON/

 

Riječki Nemo Pub, početkom listopada s početkom nove klupske sezone postaje i Nemo klub. Nedavno su uspješno inaugurirali Makijato seriju događaja, a u njegovom drugom izdanju u goste je stigao Paolo Barbato. Uz talijanskog house barbu svirali su Ana Antonova, DJ Did i Captain.

https://www.instagram.com/p/CyZhw7Zqkl1/

 

U klubu Dubina u Dubrovniku u subotu se vježbalo uz house ritmove, a njih su servirali splitski DJ-evi Feta i Luka Labura.

https://www.instagram.com/p/CybIZ7iM5KN/

 

Brojni elektronički događaji su bili na repertoaru i u Beogradu, klub Cult je u petak imao Iliju Djokovica cijelu noć za pultom, dok je u subotu svirao White City Soul kolektiv te Cosmic G.

https://www.instagram.com/p/CybjC6DMphh/?img_index=1

 

Cijelu noć za pultom u petak se nalazio i Dejan Miličević koji je svirao u potpalublju beogradskog kluba 20/44, dok su se u subotu za pultom izmjenjivali 33×3402, Schwabe, Vitanov.

https://www.instagram.com/p/CyVPLXDM71d/


Tijekom bogatog vikenda, beogradski Drugstore je ugostio dio programa Changeover festivala. Treći festivalski dan je u petak preuzeo tri plesna podija Drugstorea s više od 10 DJ-eva.

https://www.instagram.com/p/CyaviPFMX1I/

 

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.