Baner
alt

Richie Hawtin dobiva počasni doktorat

Subota, 02 Svibanj 2015

Od 15. do 25. travnja Hawtin je prošao 8 velikih sveučilišta sa svojim edukativnim elektroničkim programom RICHIE HAWTIN presents CNTRL.

 
Puno ime programa je RICHIE HAWTIN presents CNTRL: Individuality & Creativity In Technology-Based Music i Richie se potrudio prenijeti sve što zna i pozvao kao goste govornike i druge velikane elektronike kao što su Dubfire, Victor Calderone, Chris Liebing, Grimes, Dantiez Saunderson...

alt
 
Na svakom sveučilištu na kojem bi se zatekli ujedno je bila i tehnološka trgovina na kojoj su učenici mogli po znatno nižim cijenama kupti i alate s programom povezanih marki kao AIAIAI, Beatport, DJ Techtools, Funktion One, Little Bits, Livid, Pioneer DJ, Roland, Splice, SubPac and Traktor (Native Instruments), dok su večeri bili rezervirane za partyje.

alt
 
No 13. srpnja Richie će primiti počasni doktorat britanskog sveučilišta Huddersfield na velikoj ceremoniji na kojoj će biti jedan od 8 recipijenata. New York Times ga je opisao kao jednog od "intelektualnih sila svijeta elektroničke glazbe".
 
Da biste se malo ufurali u CTRL priču skočite ovdje za predavanje sa glazbenog sveučilišta Berklee u Bostonu, održanog 15. travnja. Enjoy!
Richie Hawtin dobiva počasni doktorat