Skip to main content
  • 3.05.2015.

Damir Ludvig nas vraća u 90-te

Ovih dana sam u nostalgičnom raspoloženju, pa je takav i moj izbor trake dana.

Piše: 


Naravno da takvom štimungu doprinosi i nadolazeći klupski događaj, okupljanje dragih meni prijatelja i veterana elektroničkog zvuka.

Naime, 8. i 9. svibnja u zagrebačkom klubu Depo održava se tradicionalni godišnji TOP DJ MAG-ov dvodnevni Old School klupski festival DEJA VU, čija su ovogodišnja tema devedesete. Glazbeni osvrt na devedesete prvi će dan biti fokusiran na stari dobri goa trance uz kultna imena kao što su Ilko Čulić, Twisted Twins, Ganesh, Hip i Stevo, a drugi dan publiku će punih 12 sati zabavljati DJ ekipa u sastavu Cet, Mr DJ Dario, Kiki, Frajman, Toxic i naravno ja – Damir Ludvig.
{youtube}e7msSlurxDg{/youtube}

Ovih dana preslušavam puno starih dobrih stvari, a i dalje mi je jedan od vječnih favorita moja današnja traka dana. Legendarno djelo koje je Dave Clarke objavio 1994. iste je godine bilo i jedan od najvećih hitova na inačici Universe festivala u Njemačkoj. Singl se čuje i na snimci s ovog rave partyja koji je prije punih 21 godinu zabilježila kamera emisije TOP DJ MAG.

Poslušajte Dave Clarke – Red2 – "Wisdom To The Wise"
{youtube}hMQlzYZDdgk{/youtube}

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2