Skip to main content
  • 2.11.2017.

Richie Hawtin oprostio se od Ambasade, vrijeme je za Paul Kalkbrennera

Mnoga lica postat će tužna kada Ambasada Gavioli zatvori svoja vrata i nakon preko dvadeset godina postojanja obznani da je došao kraj jedne ere. Zato se Richie Hawtin pobrinuo na subotnjem Halloween partiju da svim zaljubljenicima pruži nezaboravno iskustvo.

Piše: 

Kao malo dijete koje je tužno kada mu se iz ruke izvuće najdraža igračka, tako će i veliki broj partijanera osjetiti prazninu kada Ambasada Gavioli prestane biti njihov dom gdje su godinama dolazili po nova iskustva i prijateljstva. Subota 30. listopada ostavit će tako uspomenu kao jedan od najdražih partya raznim generacijama jer Richie Hawtin napravio je spektakl.

Već u startu se može pretpostaviti da se za ovaj događaj tražila karta više. Richie Hawtin tako je po zadnji puta stao za pult Ambasade što ga je i samoga učinilo tužnim te se na svom twitter profilu zahvalio za prijateljstvo koje traje već 25 godina.

Video taken by https://www.facebook.com/djaneyf/

 

Jedna legenda zatvorila je svoje poglavlje sa Ambasadom, ali to nije kraj. Ambasada koristi priliku i za svoj pult dovodi imena koja su jednako tako ostavila duboki trag i tako je za sljedeću priliku 25. studenog, pozvan Paul Kalkbrenner. Izdao je sedam albuma, a najviše se pamti njegov uradak Berlin Calling, a istoimeni film prikazuje elektroničku scenu  berlinske techno scene pri čemu je i sam redatelj filma Hannes Stoehr odabrao PK-a za glavnu ulogu. Tako je i Paul Kalkbrenner uz glavnu ulogu bio zadužen i za soundtrack filma gdje je najpoznatija traka suradnja sa bratom Fritzom Sky and Sand. Zadnji album "7" izdao je 2015. godine za Columbia Records, a zadnji posjet Ambasadi, PK je imao 2012. i sada mu slijedi povratak za koji smo sigurni da će karte brzo nestati.


{youtube}1Pz-7DoB-YA{/youtube}

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2