Skip to main content
  • alt

Richie Hawtin se vraća u školske klupe

 
Što god mislili u Richieu Hawtinu i bila njegova glazba vaša šalica čaja ili ne CNTRL pothvat, kojim Richie staje za katedru, svakako je hvale vrijedna inicijativa.

 
Iza CNTRL-a stoji moto “Individuality & Creativity In Technology-based Music”. koji će 15 dana nakon 1. aprila, krenuti na turneju po osam svučilišta Sjeverne Amerike.

alt

 
Prva CNTRL turneja prožmirkala je na sunce 2012. ponudivši tehnološke radionice, predavanja i masters tečajeve i dovela sa sobom mnoge renomirane goste koji su studentima prenijeli znanja i isustva. Neka iskustva u životu ćemo morati proći sami i jednako tako napraviti neke poučne greške, ali mnogo toga možeš naučiti slušajući iskusnije od sebe.
 
Hawtin je sam program komentirao rekavši: ” Nadam se da će ljudi odšetati s CNTRL-a s dubljim razumijevanjem i poštovanjem za individualnu kreativnost koju svaki umjetnik i izvođač ulaže u svoj show. Nadamo se da će neki sudionici i fanovi biti inspirirani da poduzmu sijedeći korak i okušaju se u vlastitoj kreativnosti”.

alt

 
Nova inačica ovog sveučilišnog glazbenog skakutanja sa sobom dovodi i goste govornike poput Blue Hawaii, Chrisa Liebinga, Dantieza Saundersona, Dubfire, Eana Goldena iz DJ Tech Tools, Françoisa Kevorkiana, Grimesa, Marca Houlea (live), Matadora, Matea Murphyja, Matrixxmana, Matthewa Deara i Victora Calderona. 
 
Dnevna predavanja će na svakoj lokaciji biti uparena s noćnim showovima u obližnjim klubovima. CNTRL ove godine otvara sezonu na Berklee glazbenom sveučilištu u Bostonu 15. travnja, zatim slijedi party u Middle East Downstairs u Cambridgeu te iste noći nakon čega se turneja nastavlja u Philladephiji, New Yorku, Montrealu, Torontu, Seattleu i San Franciscu, da bi naposlijetku zatvorila  25. travnja u Los Angelesu.

alt

 
15. travnja  Richie Hawtin Presents C.., The Middle East, Massachusetts
16. travnja  Richie Hawtin Presents CNTRL: Indi.., Levels, Pennsylvania
17. travnja Richie Hawtin Presents CNTRL: In.., Webster Hall, New York
18. travnja  Richie Hawtin Presents CNTRL: In.., New City Gas, Montreal
19. travnja  Richie Hawtin Presents CNTRL: Individuali.., Coda, Toronto
22. travnja  Richie Hawtin Present.., Neptune Theatre, Washington State
24. travnja  Richie Hawtin Presents CNTRL:.., DNA Lounge, San Francisco
25. travnja  Richie Hawtin Presents.., Hollywood Palladium, Los Angeles
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web