Skip to main content
  • alt
  • 23.03.2015.

Veleposlanik HR elektronike dere na Miami WMC

Domaći majstor s preko dva desetljeća iskustva zataknuta za članke prstiju, producent, DJ, vlasnik Blacksoul Music labela, radijski glas, i sushi entuzijast…

 
Iza aliasa Blacksoul stoji glazbena duša Tomislava Pasaneca koja je sve samo ne crna. S dovoljno vizije da uoči potencijal Amsterdam Dance Eventa, momak koji je iz granica Lijepe naše krenuo nastupiti na golemoj glazbenoj konferenciji i tako je bilo i sa Miami Winter Music Conference, a 2011. uho mu je svrnuo i Hollywood kada se njegovim zvučnicim prelila traka "Can't Help Myself" koja se našla na soudtracku Shamelessa.

 
Nekada student u klupama SAE danas se kreće po troznamenkastim brojkama izdanja za velike svjetske labele poput Strictly Rhythm, Toolroom, Cr2, Milk & Sugar, Hed Kandi, Ministry Of Sound, a sa svog labela nastavlja i dalje cijediti najbolji underground house koji može pronaći.
 
Ideja, inspiracije, kreativnosti i entuzijazma u Blacksoul taboru čini se ne nedostaje jer je Tomislav u svoje redove upisao još jednu pobjedu napraviviši novi Miami WMC Music Sampler s najsočnijim aktualnim produkcijama za nadolazeću konferenciju koja započinje sutra u Deauville Beach Resortu i traje do 28. ožujka.
 
U samo nekoliko dana jedna od traka se strelovito popela na 41 stepenicu Tech House sales ljestvice riznice najboljeg housa, Traxsourcea. Na sampleru su se zatekli Millok ft. New5Sense, Homeboy, Baunzz!, Jako Diaz, Melgado, Marthin Klein, Mark de Line, Ollie Viero, James Starkie & previous Experts. Kako zvuči sampler s vrućim produkcijama osluhni u nastavku.

 
Ako vam po slušanju samplera uši žude za još i još i još skoknite i na posljednje izdanje koje se 16. ožujka našlo na Traxsourceu, Beatportu i iTunesu Phil& Dan  – Riddin' High koje dolazi s remixevima Iana Pooleya, Davida Durieza i Johna Larnera.
{youtube}9GINDvdkp4Y{/youtube}
 
No kada nije u studiju zatrpan pod hrpom traka, navigiraući glazbenim oceanima, bavi se medvjedima i medom na "Bears & Honey" klupkskim večerima pa kako izgleda kada se lijepljiva slatka supstanca razlije floorom provjeri u video zapisu jedne duge rasplesane noći.
{youtube}kda_EFT3NVg{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2