Skip to main content
  • 25.11.2021.

Rock&OFF nagrada 5. veljače 2022. u Tvornici kulture!

Četvrta dodjela nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off održat će se 5. veljače 2022. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture! Organizatori nagrade najavili su kako će se dodjela održati uživo, sukladno epidemiološkim mjerama na snazi.

Piše: 


Rock&OFF nagrada ponovno će se dodijeliti u deset kategorija, a žiri u sastavu novinara koji prate domaću glazbenu scenu odlučit će tko će odmjeriti snage u kategorijama Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak godine, Koncertni izvođač godine, Rock&Off izvođač godine, Pop&Off izvođač godine, Rap&Off izvođač godine, Jazz&Off izvođač godine, Electro&Off izvođač godine te će se ponovno dodijeliti i Iskonova nagrada publike.

Uskoro će biti objavljeno još noviteta koje su organizatori pripremili, a uz nekoliko projekata koji su proizašli iz ove nagrade (Skener, Radio, Mala škola Rock&Offa), ove godine su nagrađeni i nominirani izvođači iz kategorije Veliki prasak bili i dio prve Rock&OFF turneje. J.R. August, Je Veux, Aklea Neon, BluVinil, Ogenj i The SIIDS nastupili su u sedam hrvatskih gradova u kojima publika nema često priliku poslušati mlade i kvalitetne bendove, kao što je to slučaj u većim gradovima u Hrvatskoj.

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez, koproducent Tvornica kulture, a glavni sponzor Rock&OFF-a je Iskon.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk