Skip to main content
  • dj ogi
  • 6.09.2013.

Rođendanski tulum DJ Ogija

U kolovozu smo slavili rođendan legendarnog Mr. DJ Darija,  a ovog je vikenda zakazan rođendanski tulum još jedne legende domaće elektronske scene koji je i dalje odan svom originalnom techno zvuku, bilo produkcijski, bilo kroz svoje nastupe – DJ Ogija.

Naslovna foto

dj ogi
 
DJ Ogi je na elektronskoj sceni aktivan od 1995. godine. Trenutno radi na novome albumu, a na sceni djeluje kroz svoje projekte: DJ Ogi, Lorino i Dark Force Band. Uvelike služi i u promociji samog techno zvuka kroz svoje techno labele Technodrome i Techno Factory na kojima se, uz njegova izdanja, mogu naći izdanja mnogih domaćih i stranih techno DJ-eva i producenata kao što su Veztax, Massi P., Vegim, Hadji, Zoky, Formula G, Concrete DJz, I1 ambivalent i mnogih drugih. {youtube}B4KcvouVNtU{/youtube}
 
Ogiju će se za DJ pultom pridružiti Zoky i Pete Dux, zagrebački DJ-evi, predstavnici poznatih programa Rave'N'Roll, odnosno United Electronic Sound [UES]. Zoky je posljednjih godinu dana dosta produkcijski aktivan pa tako njegova izdanja možete naći na Ogijevim labelovima Technodrome i Techno Factory te poznatom portugalskom Naked Lunchu iza kojeg stoji techno DJ A.Paul.
{youtube}fP9EQDyr_YA{/youtube}
 
Pete Dux ovoga je ljeta svojim setovima rasplesavao ljude na festivalima kao što su Hideout, Exit, Terraneo, Barrakud i mnogim drugima, a posebno se veseli ponovnome nastupu pred zagrebačkom publikom i to u jednoj rođendanskoj atmosferi.
{youtube}dcrpsKHp7Og{/youtube}
 
Rođendanski tulum održava se u Kino Klub Jadran Filmu ove subote, 7. rujna, a upad je 30 kuna.

{jcal_latest eventid=4248}

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2