Skip to main content
  • 12.06.2024.

Roots otvara ljetnu terasu kultne Aurore uz dva gosta iz Argentine – Beica i Nicolasa Taboadu

Roots nastavlja sa svojom osmom sezonom te već tradicionalno otvara jednu od najljepših terasa na ovim prostorima s plesom do zore.

Piše: 

U subotu 15. lipnja, Roots otvara ljetnu terasu kultne Aurore u Primoštenu uz dva gosta iz Argentine – Beica i Nicolasa Taboadu koje će dočekati za pultom Sam Wax i sami domaćin DJ Jock.

Beico je argentinska techno zvijezda u usponu, poznata po svom prepoznatljivom zvuku i dinamičnim setovima. Sa strašću prema elektroničkoj glazbi koja se rodila još u njegovom djetinstvu, Beico godina usavršava svoj zanat crpeći inspiraciju iz različitih glazbenih utjecaja. Njegove produkcije karakteriziraju snažne bas linije, hipnotičke melodije i ritmovi koji tjeraju na ples.

Nicolas Taboada je sinonim za inovativnost i kreativnost na argentinskoj elektroničkoj sceni. Rođen U Buenos Airesu, Nicolas je svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi otkrio u ranoj dobi i brzo je uronio u svijet DJ-inga i produkcije. Crpeći iz svoje bogate glazbene pozadine i različitih utjecaja, Taboada je stvorio jedinstveni zvuk koji spaja elemente techna, housea i elektronike. Njegove trake karakteriziraju zamršeni grooveovi, atmosferične teksture i zarazna energija, čime je zaslužio priznanje publike i kolega iz industrije.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Roots/BEICO/BICOLAS TABOADA/DJ Jock/SamWax

kruder web
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.