Skip to main content
  • 12.06.2024.

Gas do daske! Pogledajte kako to izgleda kad Carl Cox zamjeni DJ pult s trkaćim autom

Osim ljubavi prema elektroničkoj glazbi, legendarni britanski DJ gaji veliku strast prema motosportu.

Piše: 

Svi znamo da je Carl Cox majstor za pultom, ali jedna manje poznata činjenica o njemu je da je on veliki ljubitelj brzine, kao i vlasnik vlastitog tima koji se natječe u nekoliko različitih motosportova.

Osim što vodi motosport tim, Carl Cox se i sam s vremena na vrijeme okuša u utrkivanju pa je tako proteklog vikenda sudjelovao u drag race utrci u Velikoj Britaniji.

“Nakon godinu dana tuniranja i testiranja auta, napokon sam se utrkivao. Promod u ikonskom Santa Podu je bilo odlično iskustvo. Natjecao sam se u “Comp Eliminator” klasi sa nekim stvarno brzim i impresivnim automobilima” prepričava Carl Cox na svojim društvenim mrežama gdje je podjelio i videozapise s utrke te najavio kada će ga se ponovno moći vidjeti u ulozi vozača drag automobila.

“Natjecanje je bilo vatreno, nažalost nisam ostvario željeni rezultat. Ali svejedno odlično proveo vrijeme za volanom i već brojim dane do sljedeće utrke” poručuje legendarni britanski DJ koji će se u svom drag autu ponovno naći posljednjeg vikenda lipnja kada bude vozio na “Summer Nationals” natjecanju u Santa Podu u Velikoj Britaniji.

sven desk
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.