Skip to main content
  • Smokin Joe
  • 18.12.2012.

Rušenje 150-satnog DJ rekorda!

Lokalni DJ iz australskog Sydneya, i “most electrifying man in dance music”, kako ga zovu, Smokin Joe Mekhael, još će jednom pokušati srušiti rekord za najduži DJ set, koji je sada 150 sati.

Piše: 

Naslovna foto

Smokin Joe

Prošle je godine Smokin Joe Mekhael dovršio 132 sata dug maraton, da bi nešto kasnije saznao kako je neki DJ iz Kalifornije postavio 18 sati duži rekord od 150 sati.

Sada se Smokin odlučio srušiti taj rekord za dodatnih 18 sati, odnosno 168, iliti 7 dana dugo DJ-anje, a sam je platio, i to čak 7 tisuća dolara, kako bi doveo službenog Guinessovog kontrolora. Prema Guinessovim pravilima, oni koju pokušaju srušiti taj rekord (a imali smo i mi našeg konja za utrku, kada su slično pokušali napraviti na Plavom Radiju), imaju pravo na 5 minuta odmora svakih sat vremena, što na kraju ispadne 2 sata tijekom 24 sata. Također se preporučuje da uz vas stalno borave doktor i sestra u slučaju šoka ili drugih posljedica po zdravlje. Prošle je godine Smokin doživio neke teže halucinacije.

alt

Rušenje rekorda je u tijeku, a i vi se možete priključiti OVDJE, slušati i gledati, te dati podršku. Počelo je prije 2 dana, 16. prosinca, a trebalo bi trajati do 23. ovog mjeseca.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2