Skip to main content
  • 11.04.2023.

Russell Small iz Freemasonsa donosi svoju magiju na novom Groovetastic singlu

Ako ste mislili da ne može plesnije, Groovetastic će vam dokazati suprotno

Piše: 


Njihov nedavno objavljeni singl "Ostani samo ti" osvaja radijski eter i plesne podije, a sada stiže i njegov prvi remix koji potpisuje svjetski poznati producent DJ i remixer Russell Small (član projekata Freemasons, Phats & Small).


Foto www.russellsmallmusic.com

Međunarodno priznati autor, producent i remikser Russell Small donosi svoju magiju na novom Groovetastic singlu. Groovetastic je hrvatski disco/nu disco projekt, a potpisuju ga Davor Devčić & Anđelko Preradović uz sjajne vokale Sabine Špoljar. Drugi singl nosi naziv "Ostani samo ti" i objavljuju pjesme isključivo na hrvatskom jeziku.

Nakon samo nekoliko e-mailova, Russell je pristao remiksirati pjesmu, jer je osjetio pozitivnu vibraciju i potencijal da se okrene pjesmi. Komplimentirao je hrvatske tekstove i isporučio standardno kvalitetnu klupsku produkciju.

Izvorna video verzija sada je dostupna s Russell Small & DNO P verzijom, tako da možete uživati u njoj na Youtubeu kao i na svim streaming servisima.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop