Skip to main content
  • 30.01.2023.

S drugim albumom, SUN U nastavlja s modernom produkcijom u elektroničkom ritmu

Mladi hrvatski glazbenici nastavljaju pratiti trendove i stavljaju fokus na elektroničku produkciju

Piše: 

Talentirana zagrebačka producentica i glazbenica Sanja Šiljković poznatija kao SUN U, nakon sedam sjajnih singlova svoju novu glazbenu etapu zaokružuje novim studijskim albumom “Beton”.

Period nastanka albuma bio je turbulentan, počevši sa snimanjem spota za “T.R.A.G”, onaj zadnji vikend prije nego smo svi ušli u karantenu. Iza toga je sve nekako krenulo naopako; koronavirus, karantene, jedan potres, pa drugi potres, pa opća izgubljenost što je bitno, što ne, pitanje egzistencije, financija, apsolutno je sve nekako došlo pod hrpu upitnika.” nešto više o samom procesu nastanka albuma otkriva SUN U te zaključuje “Mislim da je materijal zreliji” ovaj put. Ne kažem da na prvom albumu nije bio, samo mi se čini da je ipak sad sve sjelo na svoje mjesto i da je stil ipak malo više isfiltriran.”

Kako na prvijencu “Discover” tako i na drugom albumu “Beton” kompletnu produkciju potpisuje sama SUN U, a zaslužna je i za sami dizajn albuma jer je po struci grafička dizajnerica.

S obzirom na okolnosti za vrijeme nastajanja albuma, SUN UBeton” započinje s pjesmom “Kraj”, a završava ga s pjesmom “Start”.

Album “Beton” dostupan je na svim streaming servisima.

POPIS PJESAMA:

Kraj

2020

Tlo

Suvišni

Tu

Led

Beton

D N O

T.R.A.G

Ti

Start

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.