Skip to main content
  • 30.01.2023.

Love International zaokružio lineup za 2023.

Nakon blagdanskog predaha, festivali nastavljaju sa svojim uobičajenim ritmom najavljivanja izvođača

Piše: 

Love International je prošle godine otvorio festivalsku sezonu u Tisnom, a sličan raspored nas očekuje i ovog ljeta. Od 12. do 18. srpnja boutique festival preuzima The Garden u Tisnom s više od 150 imena, među kojima su brojna lokalna i regionalna lica. Dnevni festivalski program se održava uz more i na brodskim plesnjacima, dok se noćni život budi kroz afterpartyje u Barbarelli.

Ovogodišnji dnevni festivalski lineup obogaćen je debitantima kao što su Courtesy, Facta & K-Lone, KI/KI, Mr. Ho, Mariin, Sally C, DJ Masda, Paula Tape, Ogazón i Vlada, a tu su i već dobro poznati izvođači Love International publike kao Craig Richards, Roza Terenzi, Elias Mazian, GIDEÖN, Kiara Scuro, Tristan da Cunha, Nosedrip, Optimo i Daisy Moon. Uz debitante i starosjedioce, ovogodišnje izdanje će ponuditi 20-ak ekskluzivnih B2B kombinacija.


*Klikni ovdje za veću rezoluciju


Hrvatsku i regiju na Love Internationalu ovog ljeta predstavljaju DJ-evi  iz ekipe Adriatic Social Cluba, Bakula, Ilija Rudman,Lawrence Klein, Lucija, Maja Pa, Mate Kokić, Ivkovic i drugi.

Izvođači koji će biti zaduženi za boat partyje te afterpartyje u Barbarelli bit će otkriveni ususret samog festivala.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk