Skip to main content
  • 17.06.2021.

S ovim remiksom Andrea Ljekaj dovodi plesače u stanje transa

Ovog lipnja Andrea Ljekaj donosi svoju novu perspektivu istaknutog singla "Rising" kojeg potpisuje berlinski umjetnik Cook Strummer.

Piše: 


Pjesma "Rising" izdana je kao dio kompilacije "Words Don't Come Easy Vol. 7" za Get Physical Music, s ciljem da dovede plesače u stanje transa. Njegova verzija pjesme "Rising" ima mračan ugođaj sa nevjerojatnim vokalima i udaraljkama s kojima se igra uz prijeteću bass liniju. Fantastičan remix koji na podij unosi uvrnutu vibru.


Foto: Stephany Stephan

Andrea Ljekaj jedan je od najuspješnijih hrvatskih umjetnika. Od 2019. vodi projekt "Croatia Gets Physical" s kojime iskopava i promovira najbolje nove umjetnike u svojoj zemlji. Također redovito izdaje za Get Physical, Oddity i Elrow, te ima moćan zvuk koji često dolazi obojan plesnom euforijom.

Ljekajev "Rising" remix od sada je dostupan na svim boljim online dućanima, a izdaje ga Get Physical Music. Remix su do sada podržali Claptone, Claude Von Stroke, Martin Eyerer, Dennis Ferrer, DJ T, Steve Lawer, Hyenah, Junge Junge, DJ Mag i mnogi drugi.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2