Skip to main content
  • alt
  • 2.11.2014.

Sajam glazbe i multimedije

Zašto volimo sajmove? Možda jest stara institucija širenja novosti u doba digitalne brzine ali nekada je old school najbolji.

 
Sajam na jednom mjestu sakupi sve ono što volite i želite vidjeti. Ponaša se kao golemi izložbeni prostor i učionica pod zastavom svoje bazične teme.
 
Ove godine tako možete posjetiti Sajam glazbe i multimedije od, sretnih jedanaestica, 11. studenog pa do 16. studenog. Moći ćete prošetati kroz šumu svjetskih proizvođača glazbala, glazbene opreme i profesionalne audio i video opreme, rasvjete i scenske opreme.

Moći ćete je iskušati, pipnuti, poigrati se tipkama i kljukicama, pokušati sami vidjeti što može ova nova tehnologija, popričati s proizvođačima i distributerima, dogovoriti poslove, pokupiti ili dati posjetnice i još (kako bi rekao Commandant Lassard iz Policijske Akademije ) many many wonderful things. 

alt

 
Paralelno s ovom poslasticom  u prostorima Zagrebačkog velesajma održavat će se i Interliber – međunarodni sajam knjiga, te INFO, sajam informacijskih tehnologija. Pa ti sad reci da ne želi biti dio ovog izložbeno-kulturnog, edukativnog i zabavnog smootieja. Ako ti riječi nisu dovoljne baci pogled kako je izgledao jedan od prethodnih sajmova glazbe i multimedije a što te sve očekuje pogledaj ovdje.
{youtube}vBqb6DyWjvQ{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2