Skip to main content
  • vinyl
  • 7.05.2012.

Sajam ploča i stripova u Močvari

Močvarin sajam ploča i stripova je više od sajma, to je mjesto susreta i druženja kulturnih entuzijasta u vrlo opuštenoj atmosferi.

Piše: 

Naslovna foto

vinyl

U Močvari 8. put po redu ove nedjelje posjetitelje očekuju artikli glazbenih i strip dućana, nezavisnih izdavačkih kuća i distribucija te mnogih drugih koji su pozvani donijeti svoje stvari i prezentirati ih. Sve je na prodaju i to naravno po povoljnim cijenama.

Za ljubitelje plakatne umjetnosti Močvara će zaviriti u svoju arhivu i izložiti neke od svojih boljih plakata napravljenih u posljednjih 13 godina. A tu je i posebna ponuda: nezavisni izdavač „Guranje s litice“ donijet će svoju novu mašinu za pranje ploča, pa svi koji donesu ili kupe ploče na sajmu moći ih uz povoljnu cijenu „renovirati“. Iz Močvare poručuju da će glad za vinilima, stripovima, ali i drugim povezanim zanimljivostima (knjige, cd-i, plakati, kazete, majice, dvd-i,…) biti zadovoljena. Potencijalni kupci će moći ploče i CD-e odmah i poslušati na opremi kluba.

Ulaz je besplatan kao i korištenje prodajnog mjesta.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2