Skip to main content
  • examine
  • 24.03.2014.

Šalter budi varaždinsku scenu

U subotu 29.03. u Night Clubu Ritz u Varaždinu održati će se prva večer novog klupskog programa Šalter.

Piše: 

Naslovna foto

examine


Na prvom Šalteru nastupiti će renomirani zagrebački dj i producent Examine. Zanimljivo je da je Examine prve ploče zavrtio baš u Varaždinu, gdje su nastali i njegovi prvi promo singlovi. Danas desetak godina kasnije iza njega je otprilike toliko izdanih singlova i odličan album “Major Minor” za Manual Music o kojem su se lijepe riječi poznatih svjetskih izvođača mogle čuti i van lijepe naše.

Osim vlastite produkcije koju potpisuje kao Examine, napravio je cijelu seriju reizdanja klasičnih disco, funk, soul i r'n'b ploča koju potpisuje kao Disko Dabar. Zadnjih dana Ratko plovi novim vodama i sa Jankom Novoselićem, bubnjarom benda Tobogan i TBF, pokreće novi disco/soul/funk projekt prilagođen za plesne podije.

Rezidenti za DJ pultom na ovom i budućim Šalterima su članovi Šuškavac kolektiva Mae’n i Wuff i Presidente iz Moving-a, a program je obogaćen i video-projekcijom koju će postaviti Kotam, također član Udruge Moving. Party traje od 22 do 04 h, a ulaz je besplatan.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2