Skip to main content
  • 1.06.2007.

Sandy Rivera pokrenuo vlastiti label

Sandy Rivera je posljednje vrijeme jedno od istaknutijih imena house scene. Nakon pjesme „Lollipop“ koja će još ovog ljeta sigurno biti jedna od najizvođenijih na plesnim podijima, Rivera je pokrenuo i niz drugih projekata. Tu prvenstveno izdvajamo novi label Sandy Rivera Records na kojem je prije nekoliko dana izašla pjesma „Balance“.

Piše: 

Na istom labelu on donosi i svoj novi album krajem ove godine. Dok se Sandy Rivera bavi novim izdanjima i labelima njegov brand Kings of Tomorrow će se više bazirati na izdanja za Blackwiz Records i Deep Vision Records. „Razlog zašto sam odlučio pokrenuti novi label je mogućnost da izdajem stvari pod svojim vlastitim imenom, a ne pod pseudonimima. Slušatelji će tako znati da glazba koju slušaju dolazi od mene.“ – ističe Rivera. Za Blackwiz je napravio dvije stvari koje su krajem svibnja izdane. Prva je Freak koju potpisuje pod pseudonimom Haze a druga „Almost“ a potpisuje je kao Rae. Na Deep Visionu napravio je stvar 9624 , također izdana prije 10-tak dana.

Njegov web site www.sandyrivera.dj kroz koji dan biti će online, do tada pogledajte njegov Myspace . Kao što smo već nekoliko puta navodili, mali podsjednik – Hacienda 17. 08. – Sandy Rivera.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk