Skip to main content
  • alt
  • 16.07.2015.

Schengenfest zagrijavanje u Vintage Industrial baru

U Vinici u Beloj Krajini, samo kratki izlet preko granice, Slovenija će i ove godine ugostiti osmi po redu sjajni Schengenfest.

 
Od 29. srpnja do 1. kolovoza velik broj hrvatske ekipe, posebno Zagrepčana, nagurat će pakete preživljavanja u ruksake i uputiti se prema granici no ne bez prikladnog zagrijavanja. Znaš da se moraš zagrijati! Istegnut ćeš nešto! 
 
Tako 22. srpnja Vintage Industrial bar otvara vrata za podizanje temperature i golicanje mašte i na lineup stavlja zvuke Rudimental DJ-a, Guano Apesa, Asian Dub Foundation-a, Sassje, Elementala, Siddarthe, ali i prošlogodišnjih headlinera Laibacha, Die Antwoorda, Kiril Džajkovoskog i mnogih drugih. Party započinje u 21 sat.

alt
 
U dva tjedna koja su još ostala u pješčanom satu na službenoj FB stranici festivala odvijat će se nagradnjače u kojima ćete moći uhvatiti karte pa bacite jabučicu koji puta. Sam festival ujedno ima i kamp lokaciju na kojoj možete raširiti svoj šatorasti dom na nekoliko dana. 
 
Headliner festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards – Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije – Asian Dub Foundation te STAHLZEIT – službeni cover bend legendarne grupe Rammstein. Ove godine po prvi puta na pozornicu Schengenfesta stat će i prva žena FMJAM-a – Sassja. Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: Elemental koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom “Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, Eclipse Of Time i dolenjska grupa Rockdefect. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala grupu Siddharta, Elvisa Jacksona,
Magnifica i Noctiferia.

alt

 

Cijena ulaznica:
 
Jednodnevna ulaznica 22,90€ 
Jednodnevna ulaznica + kamp 32,90€
Jednodnevna VIP ulaznica 37, 90€
Jednodnevna VIP ulaznica + kamp 47,90€
 
Dvodnevna ulaznica 44,90€ 
Dvodnevna ulaznica + kamp 54,90€
Dvodnevna VIP ulaznica 69, 90€
Dvodnevna VIP ulaznica + kamp 79,90€
 
Festivalska ulaznica 59,90€
(4+1 gratis 47,92€)
Festivalska ulaznica + kamp 79,90€
(4+1 gratis 63,92€)
Festivalska VIP ulaznica 89,90€
Festivalska VIP ulaznica + kamp 109,90€

alt

 
Upade, kao i obično, možete uhvatiti skliznete li na stranice Eventima ili pak na one samoga Schengenfesta a info val zajašite na Facebook stranicama. Vidimo se na zagrijavanju dragi naši!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2