Baner

Scooter najavljuje povratak hardcorea

Subota, 07 Listopad 2017

Ponedjeljak ujutro u klubu Sisyphos bilo je samo još jedno uobičajeno techno izdanje u jednom od jačih klubova u Berlinu, sve dok se nije pojavila najpoznatija izblajhana frizura elektroničke glazbe 90-ih.

Svi posjetitelji Sisyphosa u tom su trenutku divljali na glasne zvukove divljeg techna. Taman kada su bili na izmaku snage jer cijelu noć nisu prestali skakati, kao iz vedra neba čuje se glas sa stihovima ''Ta, ta, ta, tadata, ta, ta''. Nitko nije odmah skužio o čemu se radi, no kada su na stejđu ugledali najpoznatiju plavušu iz benda koji je razvaljivao u 90-ima i početko 00-ih, temperatura na Hammerhalle techno flooru dodatno je porasla.


H.P. Baxxter sa preostalim članovima grupe Scooter, iznenadili su sve to jutro u klubu. Brzi tempo, rap vokali, skakanje po flooru, pondjeljak u Sisyphosu ispunio je hardcore. Zvijezde europskog dancea iz Hambruga, prodali su preko dvadeset milijuna ploča, njima kojima su puno slađi mega rejvovi, ovoga puta su se odlučili za intimniju atmosferu kluba.


Autori hitova ''Maria (I Like it Loud)'', ''How Much is the Fish'' i ''Hyper, Hyper'' ovim nastupom vjerojatno žele poručiti kako se hardcore vraća na velika vrata. 

Scooter najavljuje povratak hardcorea